Пътят на Business Doctors

През 2004 Мат Левингтън и Род Дейвис създават Business Doctors във Великобритания с цел малки и средни предприятия да имат възможността да получат достъпна и квалифицирана помощ и съвет от хора с доказан опит в управлението на успешни компании.

Business Doctors се разраства като франчайз в световен мащаб и в момента присъства освен във Великобритания и в Белгия, Ирландия, Индия, Кипър, Мианмар и ЮАР. От 2021 година компанията има представителство и в България, ръководено от Веселин Генев.

За три години Business Doctors България разшири своята мрежа от професионалисти в три региона в страната, които помогнаха на редица собственици на малки и средни предприятия да изградят своята стратегия за дългосрочно развитие. Компанията вече работи с бизнеси от цялата страна – от София до Бургас и в различни сектори – от строителство до търговия на дребно. Успехът си дължим основно на личното отношение и дългосрочната работа с нашите клиенти. Свържете се с нас, ако и Вие търсите доверен партньор в развитието на бизнеса.