Веселин Генев

Веселин Генев има над 30 години опит като собственик и управител на успешна компания за търговия и ремонт на земеделска техника в България. Разработвал е партньорства с водещи световни компании в различни сектори и е поддържал висок стандарт на работа през цялата си кариера. Неговата цел е да предаде знанията и опита си на компании, които имат потенциал за развитие, но нямат достъп до професионална подкрепа.

Veselin Genev
Borislav Todorov

Борислав Тодоров

Business Doctor София/Западна България

Борислав Тодоров има над 20 г. опит в Лизинговата индустрия в България като заема различни длъжности, в това число Управител, във водещи български компании. Oт 2011 до 2018 г. е и Съпредседател на Българска Асоциация за Лизинг. През юни 2015 г. той е избран за член на Арбитражната колегия на Арбитражния съд при КРИБ. През ноември 2015 г. на провелата се под егидата на КРИБ церемония той получава Наградата Мистър и Мисис Икономика 2015 в категория „Финанси и застраховане“. Привлечен от желанието си да помага на малки и средни компании, Борислав е готов да говори по всички теми, свързани с управлението и разрастването на бизнес.

Иван Фратев

Business Doctor Пловдив/Южна България

Иван Фратев има над 25 години опит в сферата на финансовите услуги, като основно се е занимавал с лизинг и застраховане на активи. Воден от предприемаческия си дух да помага на малки и средни бизнеси, той е учредител на няколко организации в обществена полза, сред които Клуб „Раунд тейбъл 3 Пловдив“, Британско-Българска Бизнес Асоциация, СНЦ „Бизнесът за Пловдив“ и др. Основател е и на Фондация за Развитие на Артистични Таланти.

Дългогодишен председател на Съвета на настоятелите на АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“.

С Business Doctors го събира дългогодишният му опит в предприемачеството и общата идея да помагат на компании в развитието на техния бизнес.

Fratev
Petya Gergova

Петя Гергова

Маркетинг Мениджър

Петя Гергова е опитен маркетинг специалист с доказани успехи в управлението на известни марки в бързооборотния сектор. Интересува се от психология на потребителя като двигател за „покупка“. Нейна страст е изграждането на новостартиращи брандове и тяхната дългосрочна стратегия за растеж и развитие. Именно затова през 2020 стартира Brandbuilder – собсвен бизнес, който цели да помога на предприемачи да изградят и позиционират своя бранд пред точната аудитория. През 2021 с навлизането на Business Doctors в България, Петя припознава себе си в мисията на компанията и става част от екипа.“