Стани част от екипа на Business Doctors България
Свържете се с нас

Business Doctors е за хора, които обичат да са част от успеха

Можеш ли да бъдеш следващото допълнение към екипа?

Проявяваш ли особен интерес към бизнес модела на всеки, с когото общуваш – от собственика на кварталния магазин до твоя зъболекар?

Ние от Business Doctors обичаме да изслушваме, да намираме решения, да ги прилагаме и да се интересуваме от мотивацията на предприемачите.

Нашият подход се различава от добре познатите мениджмънт консултантски компании в това, че ние запрятаме ръкави и работим заедно със собствениците. Тази възможност е подходяща за хора, които искат да изградят дългосрочни взаимоотношения с малки и средни компании от всички индустрии и сектори.

Нашата подкрепа

Добре известно е, че стартирането на бизнес като част от световно-утвърден модел е по-сигурно и по-евтино от самостоятелното започването на бизнес. Още по-ценна е подкрепата, която получавате.

Като част от разработена мрежа с наложено присъствие на бранда и международна подкрепа ти винаги си близо до колега, който да те изслуша и ти помогне със съвет.

Нашата мрежа се състои от група изключително опитни бизнесмени с доказана кариера. Да станеш част от Business Doctors означава, че започваш бизнес, основан на успешен и доказан модел и подкрепен от международна мрежа от професионалисти.

Притежаваш ли необходимото, за да си част от екипа?

Вярваш ли в успеха на българските предприемачи?
Притежаваш ли…

Стратегическо мислене?

Добър бизнес усет?

Отговорност и ангажираност?

Тези са само някои от качествата, които описват нашия екип. Смяташ ли, че си се припознал в описанието?
Свържи се с нас още днес!


Твоят профил

Има много причини да станеш част от Business Doctors. Някои са уморени от корпоративния живот и искат да постигнат по-добър баланс в живота си. Други искат да започнат собствен бизнес, но търсят добавената подкрепа на разпознаваем бранд и утвърден модел. Трети искат да приложат уменията и знанията си, за да подкрепят малки и средни бизнеси.

Business Doctor е професионалист, който притежава бизнес нюх и работи при най-високи критерии за изпълнение.

В допълнение към обширни бизнес познания и управленски опит, всеки станал част от екипа трябва да бъде мотивиран, уверен и да умее да използва своите умения за работа с хора, благодарение на които да развива успешни взаимоотношения с малките и средни бизнеси.

Ние ще те подкрепяме във всеки етап от твоето приключение, от правни въпроси до финансови параметри, бизнес планиране, маркетинг, ПР, обучение и програма за започване на работа.